Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Οδηγός Μεγεθών

 

 • Μεγέθη Κολιέ

  Η καθεμία από εμάς είναι μοναδική, τόσο φυσικά όσο και στις αισθητικές προτιμήσεις της. Με άλλα λόγια, δεν είμαστε όλες ένα "standard" μέγεθος ούτε όλες έχουμε το ίδιο γούστο στα κοσμήματα.

  Μήκος:

  το κολιέ ανοιχτό & μετρημένο από άκρη σε άκρη. Εάν θέλετε μήκος διαφορετικό από αυτά που θα βρείτε, παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα στο checkout.

  Μετρώντας το Λαιμό σας:

  1. Υπάρχουν άπειρα YOUTUBE βίντεο Ή

  2. Μετρήστε ίδια κολιέ που έχετε Ή

  3. Ζητήστε από μια Φίλη να σας βοηθήσει :)

 • Μεγέθη Βραχιόλι

  Τα βραχιόλια είναι γενικότερα ένα είδος κοσμήματος όπου το μέγεθος δεν έχει και τόση σημασία. Για τις γυναίκες, ένα μέσο μέγεθος είναι στα 18 εκατοστά. Ασφαλώς, το μέγεθος του καρπού ποικίλλει και δεν είμαστε όλες το "μέσο" μέγεθος.

  Μήκος:

  το βραχιόλι ανοιχτό & μετρημένο από άκρη σε άκρη. Εάν θέλετε μήκος διαφορετικό από αυτά που θα βρείτε, παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα στο checkout.

  Μετρώντας το Καρπό σας:

  1. Υπάρχουν άπειρα YOUTUBE βίντεο Ή

  2. Μετρήστε ίδια βραχιόλια που έχετε Ή

  3. Ζητήστε από μια Φίλη να σας βοηθήσει :)

 • Μεγέθη Δαχτυλίδι

  Τα μεγέθη των δαχτυλιδιών ακολουθούν standard μεγέθη που έχουν προ-καθοριστεί. Το μέγεθος είναι unisex και βασίζεται σε αριθμό, είτε σε μονάδα είτε σε “μισά”. Το "standard" μέγεθος για τις γυναίκες είναι το νούμερο 7.

  Μέγεθος Δαχτυλιδιού

  Βρίσκοντας το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού δεν είναι απαραίτητα τόσο απλό όπως η μέτρηση ενός κολιέ. Ο καθημερινός τρόπος ζωής και η ηλικία σας επηρεάζουν το μέγεθος του δαχτύλου. Τόσές διαφορετικές συνθήκες όπως ζεστό κλίμα, αθλητική προπόνηση, και εγκυμοσύνη επηρεάζουν ακόμα περισσότερο το μέγεθος του δαχτύλου.

 • Τι Προσφέρουμε

  2 Μεγέθη Κολιέ που καλύπτουν όλα τα μεγέθη:

  1. 38 εκατοστά με 5 εκατοστά επέκταση (καλύπτει 38 έως 43 εκατοστά)

  2. 46 εκατοστά με 5 εκατοστά επέκταση (καλύπτει 46 έως 51 εκατοστά)

  2 Μεγέθη Βραχιόλι που καλύπτουν όλα τα μεγέθη:

  1. 15 εκατοστά με 3 εκατοστά επέκταση (καλύπτει 15 έως 18 εκατοστά)

  2. 19 εκατοστά με 3 εκατοστά επέκταση (καλύπτει 19 έως 22 εκατοστά)

 • Με ποιον θα επικοινωνήσω αν χρειαστώ επιπρόσθετη βοήθεια ή συμβουλή;

  Αγοράζοντας από το vasilikispyropoulou.com σας διασφαλίζει ότι η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι διαθέσιμή να απαντήσει στις ερωτήσεις που σας απασχολούν. Μη διστάσετε, κάνετε το Personal Shopping πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Σταθερό 211-11-85360 ή στο Κινητό +30-697-565-4225. Η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι διαθέσιμη καθημερινά 9:00-20:00 και 10:00-17:00 Σάββατο και Κυριακή.