Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Φόροι / Τελωνείο

 • Τελωνείο

  Σημείωση για πελάτες εκτός Ε.Ε: Αν υπάρχει πιθανότητα το Τελωνείο της χώρας προορισμού να κρατήσει το πακέτο, τότε ενημερώστε μας ώστε να σας το αποστείλουμε με απλό ταχυδρομείο, όχι συστημένο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της πορείας παράδοσης της αποστολής σας. Αυτή η επιλογή δεν σημαίνει ότι το Τελωνείο δεν θα μπορεί ενδεχομένως να κρατήσει το πακέτο σας.

 • Φόροι Δασμοί

  - Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο στις τελωνειακές διαδικασίες που τηρούνται στην χώρα σας. Κάποιες χώρες θα χρεώσουν δασμούς, κάποιες άλλες όχι, και όλες με διαφορετικά ποσοστά!

  - Όλα μας τα πακέτα (100% ποσοστό) περνάνε από το Τελωνείο κάθε χώρας χωρίς επιπλέον δασμούς αλλά παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι ΔΕΝ έχουμε καμία γνώση για το πόσο είναι οι δασμοί στην χώρα σας. Οι δασμοί αυτοί ΔΕΝ είναι επιπλέον μεταφορικές χρεώσεις. Εσείς είστε υπεύθυνοι να γνωρίζετε την τελωνειακή πολιτική της χώρας και τους ενδεχόμενους δασμούς που θα σας επιβληθούν.

 • Με ποιον θα επικοινωνήσω αν χρειαστώ επιπρόσθετη βοήθεια ή συμβουλή;

  Αγοράζοντας από το vasilikispyropoulou.com σας διασφαλίζει ότι η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι διαθέσιμή να απαντήσει στις ερωτήσεις που σας απασχολούν. Μη διστάσετε, κάνετε το Personal Shopping πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Σταθερό 211-11-85360 ή στο Κινητό +30-697-565-4225. Η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι διαθέσιμη καθημερινά 9:00-20:00 and 10:00-17:00 Σάββατο και Κυριακή.